Echipa Virgina – continuare – exclusiv Gland

 

Nu gladiator, nu gladiola, ci gland. Tu, varf de lance pe amdoar18ani.ro, esti varf de pula aici. Pasionat de “ortografie, aristrocraţi, tramvaie si vaci?” Hmm.
Pasionat de ortografie si de “aristrocraţi”? In acelasi timp? Iti place sa scrii corect limba romana, ok? Pai ar fi cazul sa-ti corectezi propria-ti descriere. Sunt “aristocraţi”, nu “aristrocraţi”. Si abia apoi, te vei putea descrie fara sa devi penibil din primul rand al maretei tale opere. In al doilea rand, e ceva in neregula cu poza ta. Chiar tu esti? Pari destul de departe de 18ani, ca varsta. Dar tu ai starea de spirit ca la 18! Ceea ce e absolut genial! Probabil cand aveai 18ani te simteai ca la 12-13?!

Advertisements
    • gland
    • February 21st, 2010

    foarte tare persilule! dar asta cu glandul s-a fumat prin 2002 intr-o sectie de politie, o sa povestesc io asta candva…normal ca par departe de 18 ani daca nu ii am….dar cand ii aveam ma simteam doar de vreo 5 asa ca e usor sa deduci chestii/faze…de data asta ai avut umor…totusi…devii cu doi i…iar aia cu aristrocratii…lasa ca stim noi..:))

  1. Ce să-i faci, mai, Glad? Frustrările unor pizde virgine şi bătrîne afectează consistent conjugarea oricărui verb la persoana a doua singular.

    Persilule, tu “să fi” sănătos!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: